HomeNieuwsLifestyleBoze buren installeren alarm voor buitenspelende kinderen

Boze buren installeren alarm voor buitenspelende kinderen

Een burenruzie tussen twee Canadese families is een beetje uit de hand gelopen. Het incident escaleerde nadat één familie een alarm in hun achtertuin installeerde dat telkens afgaat wanneer de kinderen van de buren buitenspelen. 

Volgens Chelsey Reid, de moeder van de buitenspelende kinderen, is de ruzie al twee jaar aan de gang. De vrouw beweert dat haar buren voortdurend klagen over het lawaai dat haar kinderen maken tijdens het buitenspelen.

Vervelende vogel

De situatie liep uit de hand toen Reid ontdekte dat de buren een alarm in hun binnenplaats hadden geplaatst. “Ik dacht dat het een vervelende vogel was. Pas toen ik achteraan in de tuin zat, realiseerde ik me dat het geluid er enkel was wanneer mijn kinderen buiten aan het spelen waren”, vertelde de moeder aan CTV News.

Pesten

De vrouw verklaart dat ze meermaals heeft geprobeerd om het geschil uit te praten, maar tevergeefs. “De manier waarop ze mijn kinderen behandelen, vind ik bijna pesten”, aldus Reid.

In een wanhopige poging om de dialoog tussen de twee families op gang te trekken, heeft Reid zich gewend tot een vzw die gratis professionele bemiddelaars aanbiedt. “Ik wil dit spel niet elk jaar opnieuw spelen. Ik wil gewoon dat het stopt”, zei ze.

Het bericht Boze buren installeren alarm voor buitenspelende kinderen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels