HomeNieuwsLifestyleBIZAR. Nutellahotel opent de deuren in Californië

BIZAR. Nutellahotel opent de deuren in Californië

Wat gebeurt er als je twee van de grootste kleine pleziertjes in het leven samenvoegt? Dan krijg je een Nutellahotel, oftewel Hotella Nutella. Niets zo leuk als heerlijk overnachten in een hotelbed en ’s ochtends genieten van een Nutellagetint ontbijtje. Dat moeten ook de makers van de zoete zonde gedacht hebben, want je krijgt binnenkort de kans om te overnachten in Hotella Nutella.

Eerlijk, het zou heerlijk zijn om gewoon een kamer te kunnen boeken en gegarandeerd in het hotel te kunnen overnachten. Maar dromen zijn bedrog en dus moet je wat meer uit de kast halen om in Hotella Nutella te kunnen verblijven.

Pancakes

Nutella organiseert namelijk een wedstrijd en in totaal zullen slechts drie Nutellafans in het hotel mogen overnachten. Nog tot en met 8 december kan je, om kans te maken op de prijs, deelnemen door een video in te zenden waarin je vertelt waarom Nutella je ochtenden speciaal maakt. De winnaars mogen dan van 10 tot en met 12 januari gaan slapen in Hotella Nutella. Elke ochtend krijg je uiteraard een met Nutella overgoten ontbijt, dat je ook zelf leert maken. Bovendien neem je deel aan een Nutella-pancake-workshop. Meer argumenten zijn naar onze bescheiden mening niet nodig.

Het bericht BIZAR. Nutellahotel opent de deuren in Californië verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels