HomeNieuwsLifestyleBelgische single vrouwen missen seks (meer dan liefde)

Belgische single vrouwen missen seks (meer dan liefde)

Vrijgezelle dames in Vlaanderen zijn niet zo gelukkig. Als ‘happy single’ missen ze vooral seks. Bijna 50% van de ondervraagden gaf dit toe in een enquête van weekblad Flair. 

Aanleiding van de enquête waren de cijfers over het aantal singles in België. Meer dan 40% van de bevolking gaat alleen door het leven. Flair besloot daarom om 1500 alleenstaande  vrouwen te bevragen over de kwaliteit van hun leven. De cijfers die in vier delen worden onthuld, liegen er niet om. Ruim 72% van de deelneemsters vindt het oké om even single te zijn, maar staat wel open voor een relatie. Bij een kleine 21% is het geduld op: zij willen dat de ware zich dus snel aandient. De happy singles zijn in de minderheid. Amper 7% van de dames omschrijft zich zo.

Seks is een groot gemis 

Bijna de helft van de ondervraagden geeft aan dat ze seks missen. Maar one-nightstands zijn niks voor de Belgische single. 71% vindt het concept van ‘Friends with benefits’ maar niets. Zo’n 37% heeft weleens een onenightstand, maar vindt dat niets in vergelijking met seks met een vaste partner. Opvallend is dat seks vaker wordt genoemd als gemis dan het gevoel niet geliefd te zijn.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels