HomeNieuwsLifestyleBalls & Glory lanceert een nutella-tiramisubal

Balls & Glory lanceert een nutella-tiramisubal

De afgelopen jaren is Balls & Glory, de restaurantketen van Wim Ballieu, een begrip geworden op het gebied van balletjes. Je kan kiezen voor klassiekers, varianten met kaas of een vega optie, maar in december staat er ook een ware dessertbal op de kaart.

De eindejaarsperiode is de tijd van het jaar bij uitstek om te genieten van een lekker dessert. Diëten wordt even aan de kant geschoven om te kunnen genieten van al het lekkers dat de feestdagen te bieden hebben. En dat heeft ook Balls & Glory begrepen.

Kerstbal

Tijdens de maand december zal je bij de zeven verschillende vestigingen daarom kunnen genieten van de Nutella Tiramisu Ball. Wim Ballieu zelf is het brein achter de creatie en werkte daarvoor samen met de makers van de zoete zonde die Nutella is. Het nagerecht is niet alleen wat de smaak en ingrediënten betreft feestelijk, maar ziet er ook nog eens uit als een prachtige kerstbal. Liefhebbers zullen nog geduld moeten hebben tot december, maar dan kan je zowel in de vestigingen als via take-away kunnen genieten van het suikerrijke bommetje.

Het bericht Balls & Glory lanceert een nutella-tiramisubal verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels