HomeNieuwsLifestyleAdidas post hele reeks borsten op Twitter om sportbeha te promoten (foto)

Adidas post hele reeks borsten op Twitter om sportbeha te promoten (foto)

Het sportmerk Adidas gooit momenteel hoge ogen met een nieuwe reclamecampagne. Een gedurfde campagne zelfs, want op Twitter heeft het bedrijf maar liefst 25 paar blote borsten gepubliceerd om een nieuwe sportbeha te promoten. “We geloven dat de borsten van vrouwen in alle maten en groottes ondersteuning en comfort verdienen”, zo laat het Adidas-team weten.

En dus pakken ze uit met een sportbeha die in 43 verschillende stijlen wordt uitgebracht, zodat er voor ieder wat wils is, zo zeggen ze. Dat het merk in het oog sprong, dat getuigen de vele reacties. Een scholier wist even niet meer waar hij het had: “Bro, zelfs Twitter openen op school is niet meer veilig.”

”Lichamen vieren”

Een vrouw onder de naam Morgers was minder opgetogen over de post: “Misschien moeten jullie gewoon de beha’s tonen die de borsten ondersteunen?” Waarop Adidas antwoordde: “We willen alle lichamen in hun volle glorie vieren en trots tonen hoe verschillend we allemaal zijn!” Voor de meeste Twitter-gebruikers is de campagne trouwens een schot in de roos en juichen ze het promoten van ‘normale’ modellen toe.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels