HomeNieuwsLifestyle5 trends voor 2019 om te shoppen tijdens de solden

5 trends voor 2019 om te shoppen tijdens de solden

De mode is een wispelturig gevalletje. Wat het ene jaar ‘on trend’ is, is het volgende spuuglelijk. En tien jaar later mag je het weer uit de kast halen. Deze trends voor 2019 kan je alvast inkopen tijdens de solden. Dan ben je toch iets voordeliger uit.

1. Pailletten

Niemand kan weerstaan aan wat bling-bling, toch? In 2018 was het al een trend en ook in het nieuwe jaar mag je je helemaal laten gaan. Leef je helemaal uit met kleurtjes en texturen. Of houd het wat meer ingetogen, want zelfs pailletten kunnen subtiel zijn.

2. Neon

Een van de meest opvallende trends van de afgelopen tijd zijn wel de neon kleuren. Zolang het iets weg heeft van een markeerstift of een Post-it, is het oké. Het is zeker een trend voor de durvers, maar in 2019 mag je nog veel meer opvallend gekleurde kledingstukken verwachten, dus sla alvast je slag.

3. Regenjassen

In een land als België zijn regenjassen geen overbodige luxe. Je kan nu echter ook het nuttige aan het aangename koppelen. Nog nooit lagen er zoveel modebewuste alternatieven in de winkels. Denk aan trenchcoats, matrozenjassen of luxueuze capes. Aan jou de keuze.

4. Tie-dye

Tie-dye is een typisch haat-liefde gevalletje. You hate it or you love it. Tijdens de jaren zestig was de print niet weg te denken uit het straatbeeld en nu maakt hij een comeback. Houd het subtiel met een sjaaltje of ga er helemaal voor in een tie-dye jurk.

View this post on Instagram

   20% OFF the whole store right now with code BOHOXMAS!    . All pieces are made by my wonderful girls who have been rescued from sex trafficking here in Mumbai and are making new lives for themselves. Buy a Christmas gift this season that makes a difference!  . WWW.THERAGSTRIBE.COM . . . #gypsydress #bohemiandress #silkdress #tiedyedress #tiedyelove #favoritedress #disfunkshionmag #flowerydress #specialdress #uniquestyle #slowfashionmovement #ethicalfashionblogger #ethicalfashion #indianstyle #bohemiandress #bohodress #fairydress #festivaldress #festivaloutfit #rainbowserpent #australianfashion #fashionaustralia #spellbyronbay #freepeoplestyle #hippiestyle #hippiefest #hippiedress #handmadeclothes #handmadedresses #handmadefashionhunter

A post shared by The Rags Tribe (@theragstribe) on

5. Delicate shorts

Genoeg van die oncomfortabele jeansshorts? Wij ook. Dit jaar mag je ze even opbergen en inruilen voor delicate maar oh-zo-comfortabele alternatieven. Flinterdun katoen, zalige zijde… De lijst aan stoffen is eindeloos, dus doe gerust je ding. Maar doe jezelf een plezier en gun je achterste wat ademruimte.

Het bericht 5 trends voor 2019 om te shoppen tijdens de solden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels