HomeNieuwsLifestyle44% van millennials verkiest shoppen boven seks

44% van millennials verkiest shoppen boven seks

Millennials blijken nog meer verknocht aan online winkelen dan gedacht. Het Amerikaanse agentschap Max Borges deed een onderzoek bij vrouwelijke millennials en wat blijkt? 44% verkiest online shoppen boven seks.

Amazon

Het agentschap ondervroeg 1.108 mensen tussen de leeftijd van 18 en 34. Dat is namelijk de leeftijdscategorie die het meest actief technologische snufjes koopt op de online winkel Amazon. 44% van de vrouwen gaf aan een goede shopsessie te verkiezen boven een vrijpartij. Lindsay Stuart, vice-presidente zakelijke informatie bij Max Borges, geef duiding in Glamour: “Winkelen bij Amazon is voor velen onder ons een tweede natuur geworden. De webshop is een machtige draaischijf voor online winkelen, vooral wat betreft technologische producten.”

Endorfines tijdens het shoppen

Mensen doen niet voor niets aan ‘retail therapy’ of winkeltherapie. Tijdens het winkelen maakt je lichaam namelijk endorfines aan en dat voelt goed. Solden? Nog beter, je hormonenwinkel komt helemaal in actie. Trouwens, wie heeft er een sekspartner nodig als je online seksspeeltjes kan bestellen? Dubbele pret!

Het bericht 44% van millennials verkiest shoppen boven seks verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels