HomeNieuwsLichaam van bekende ‘Glee’-actrice teruggevonden: zoontje kunnen redden, maar zichzelf niet

Lichaam van bekende ‘Glee’-actrice teruggevonden: zoontje kunnen redden, maar zichzelf niet

Het lichaam dat gevonden werd tijdens de zoektocht naar Naya Rivera in een meer Californië, is wel degelijk van de Glee-actrice. Dat heeft sheriff William Ayub maandag gemeld. De actrice was er vorige week met haar zoontje op een bootje op uit getrokken, maar was niet meer boven gekomen toen ze was gaan zwemmen.

De 33-jarige actrice was woensdag vermist geraakt in Lake Piru, een meer in Californië. Ze had een bootje gehuurd om een tochtje op het meer te maken met haar vierjarige zoon. Een medewerker van het bedrijf dat de bootjes verhuurt vond haar zoon woensdagnamiddag ongedeerd maar alleen terug in het bootje.

Lichaam onherkenbaar

De afgelopen dagen werd met man en macht naar Rivera gezocht. Er werden onder meer duikers en helikopters ingezet. Eerder op de dag vonden speurders een lichaam, maar het was nog niet duidelijk of het dat van Rivera was. “We zijn er zeker van dat het lichaam dat we gevonden hebben dat van Naya Rivera is”, liet sheriff William Ayub later weten. De autoriteiten gaan niet uit van zelfdoding, een autopsie moet de doodsoorzaak uitwijzen.

De sheriff gaf ook aan dat het zoontje van Naya een zwemvest droeg toen hij werd teruggevonden en dat er eveneens een reddingsvest voor volwassenen in de boot lag. De jongen had verteld dat hij met zijn moeder was gaan zwemmen, maar dat zij niet meer was teruggekeerd naar de boot en dat hij haar nog kopje onder had zien gaan. Volgens de politie is het mogelijk dat de boot door een sterke stroming was afgedreven en dat Naya wel de energie had gehad om haar zoontje nog in veiligheid te brengen maar dat ze zichzelf niet meer kon redden.

Vervloekte serie

Rivera was in alle zes seizoenen van ‘Glee’, een populaire Amerikaanse musicalserie die tussen 2009 en 2015 werd uitgezonden, te zien. Ze speelde hierin de rol van cheerleader Santana Lopez. De actrice is al het derde lid van de cast van Glee dat op jonge leeftijd overlijdt op een paar jaar tijd. In 2013 stierf Cory Montheith op 31-jarige leeftijd, collega Mark Salling overleed in 2018 op 35-jarige leeftijd.

Het bericht Lichaam van bekende ‘Glee’-actrice teruggevonden: zoontje kunnen redden, maar zichzelf niet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels