Vind ons op

Zita

Nieuws

Ex-Rode Duivel Marouane Fellaini (32) besmet met coronavirus (video)

Dat laat nu ook zijn Chinese club Shandong Luneng weten.

Vrijdag keerde Marouane Fellaini terug naar China. Bij aankomst werd hij meteen gescreend. Dat zie je op onderstaande video.

Nu blijkt dat het resultaat van de test helaas positief is. Dat spijtige nieuws werd eerst verspreid door Chinese media en wordt nu ook bevestigd door zijn club.

Geen symptomen

Fellaini zou voorlopig geen zichtbare symptomen vertonen en hij zou ook geen koorts maken. Dat staat te lezen op de website van Shandong Luneng, de club van Fellaini.

“Zijn lichaamstemperatuur was normaal en er waren geen andere ongemakken. Hij is verder geobserveerd en behandeld bij een aangewezen medische instelling. De club zal haar best doen om iedereen te beschermen en tegelijkertijd te helpen bij de behandeling en de revalidatie van zijn speler. We wensen hem een snel herstel. Fellaini sprak ook zijn dank uit aan de fans en zijn vrienden. Hij liet ook weten dat hij goed behandeld moet worden. Hij gelooft dat hij snel beter zal worden en sterker zal terugkeren”, klinkt het.

Ook Fellaini zelf stelt zijn fans nu gerust: “Beste vrienden, ik ben getest geweest op het coronavirus en mijn resultaat was positief. Momenteel ben ik in China en word ik verzorgd in het ziekenhuis. Ik kan jullie verzekeren dat alles voorlopig goed met me gaat.”

https://www.instagram.com/p/B-CEIr-HWvY/

De ex-Rode Duivel zou momenteel in isolatie verblijven in het ziekenhuis van Jinan, dat gespecialiseerd is in infectieziekten. We wensen hem bij dezen dan ook een spoedig herstel!

Foto: Belga – Bron: HLN – Nieuwsblad

Meer in Nieuws

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top