HomeNieuwsEntertainmentZwangere vriendin van Wout Bru poseert halfnaakt, maar zijn reactie maakt het...

Zwangere vriendin van Wout Bru poseert halfnaakt, maar zijn reactie maakt het helemaal af! (foto)

Sterrenchef Wout Bru heeft een liefdevolle reactie geplaatst onder een reeks weinig verhullende foto’s van zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde. Ook haar volgers overladen haar met complimenten.

Natassia Van Kerkvoorde en Wout Bru werden in juni van vorig jaar mama en papa van hun eerste kindje, een dochtertje dat luistert naar de naam Aimée. Inmiddels is Natassia 38 weken in verwachting van hun tweede dochtertje.

Trots

Het 30-jarige model, dat we nog kennen uit ‘Expeditie Robinson 2020’, poseerde onlangs halfnaakt in een zwangerschapsshoot en deelde enkele kiekjes ervan op Instagram. Wout reageerde als één van de eersten op de knappe foto’s. «Mijn prachtige zwangere vrouw», klinkt het. Enkele volgers reageerden daarna op zijn mooie woorden. «Daar mag je op en top trots op zijn, wat een verschijning», antwoordt iemand. «Ik wist niet dat jullie gehuwd waren», vraagt iemand anders zich af.

Complimenten

Nog anderen steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. «Wauw, hoe mooooooi!», «Voor de tweede keer weer zo mooi zwanger! Prachtige foto’s!», en «Ma gij! Zo knap», luidt het ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram Clb2pVgL_-L


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/zwangere-vriendin-van-wout-bru-poseert-halfnaakt-maar-zijn-reactie-maakt-het-helemaal-af-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels