HomeNieuwsEntertainmentLotte Vanwezemael deelt intieme foto met haar nieuwe vriend: «Daarvoor diende dat...

Lotte Vanwezemael deelt intieme foto met haar nieuwe vriend: «Daarvoor diende dat pepermuntje dus!»

Lotte Vanwezemael heeft een foto gedeeld waarop ze liefdevol poseert met haar nieuwe vlam. In de reacties wordt er op ludieke wijze verwezen naar de ‘pilletjesheisa’.

Twee weken geleden raakte bekend dat Lotte Vanwezemael de liefde opnieuw gevonden heeft. De gelukkige is Max Henrard, een 26-jarige snowboarder en ondernemer. Tot nog toe deelde Lotte geen foto van hun tweetjes, maar nu dus wel.

Muntje

De 30-jarige seksuologe postte een kiekje waarop ze al kussend – of iets dat in de buurt komt – te zien zijn. Dat gebeurde afgelopen weekend in discotheek Versuz. Eerder ontstond er commotie over die feestavond omdat er een foto opdook waarop Lotte een ‘pilletje’ nam. Achteraf bleek dat het om een pepermuntje ging.

Felicitaties

Het is dan ook geen verrassing dat er in de reacties op haar foto met Max verwezen wordt naar de pilletjesophef. «Gelukkig had je een pepermuntje binnen! Dat kust lekkerder», en «Daarvoor diende dat pepermuntje dus!», wordt er geknipoogd. Maar ze krijgt ook heel wat felicitaties. «Je verdient het, meid!», «Geniet van de nieuwe liefde», en «Veel geluk samen!», klinkt het ook.

Instagram CliuzZstd6W


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/lotte-vanwezemael-deelt-intieme-foto-met-haar-nieuwe-vriend-daarvoor-diende-dat-pepermuntje-dus

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels