HomeNieuwsEntertainmentFifty Session sluit het jaar in stijl af

Fifty Session sluit het jaar in stijl af

Het einde van het jaar nadert en de Fifty Sessions zijn terug voor hun laatste editie van 2022. Op woensdag 7 december steken Kids Return en Lazza Gio C12 in brand met hun twee concerten, gevolgd door een dj-set van Holy Coco en Sono Ventura Soundsystem.

Volgende week woensdag wordt C12 ingepalmd door de laatste Fifty Session van het jaar. Twee opkomende artiesten zijn klaar om door te breken. Dat is de belofte van Five Oh, de organisator die al talenten als Angèle, Eddy De Pretto en Clara Luciani (nota bene!) hebben ontdekt. De artiesten van Fifty Sessions zijn dus de sterren van morgen.

Kids Return en Lazza Gio

Op woensdag 7 december zie je Kids Return en Lazza Gio aan het werk. Kids Return is een gloednieuwe Franse band, opgericht aan het begin van de pandemie. De twee jonge mannen waren in Los Angeles en moesten door het virus terugkeren naar Frankrijk. Daarom hebben ze hun energie gestoken in nieuwe muziek, met nostalgische pop als resultaat.

Lazza Gio is een Belgische artiest die dit jaar de Franstalige wedstrijd ‘Du F dans le Texte’ heeft gewonnen. Gio is zelf producer en vertelt via haar songs verhalen, verweven met persoonlijke ervaringen: ze verzamelt ze, ontleedt ze en mixt ze weer door elkaar.

De optredens beginnen om 20 uur, maar kom al een uur vroeger om te profiteren van het happy hour. Na de concerten gaat het dak eraf met de dj-set van Holy Coco en Sono Ventura Soundsystem. Jij komt toch ook?

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/cultuur/fifty-session-sluit-het-jaar-stijl-af

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels