HomeNieuwsEntertainmentZwangere ‘Temptation’-Chiara openhartig: «Ik huil omdat ik het mij helemaal anders had...

Zwangere ‘Temptation’-Chiara openhartig: «Ik huil omdat ik het mij helemaal anders had voorgesteld»

Chiara Creemers, die we nog kennen als verleidster in ‘Temptation Island’, vindt het jammer dat ze tijdens haar zwangerschap niet op een roze wolk zit. «Ik ben nog nooit zo onzeker en bang geweest», klinkt het.

Chiara Creemers deed in 2016 als verleidster mee in ‘Temptation Island’. Ze draaide Marvin rond haar vinger en vooral hun douchescène betekende het einde tussen Louise en Marvin.

Gezonde baby

Intussen is Chiara 20 weken zwanger van haar eerste kindje met haar vriend Robbert, een dj uit Antwerpen. Het wordt een jongetje en haar buikje is al duidelijk zichtbaar. Op Instagram vertelt ze dat alles goed gaat met het kindje. «Wat gaat de tijd snel, kleintje… Bij de 20 weken echo viel er een enorm gewicht van mijn schouders. Ons kleintje is gezond! 10 teentjes, 10 vingertjes. Altijd dat extra beetje geluk dat je voelt bij elke echo, heerlijk! Het geluk in de ogen van je partner zien, dit is van ons, wij hebben dit samen gedaan! Dat gerust gevoel. Nu kan ik lekker verder genieten van ons kleintje», schrijft ze.

Geen roze wolk

Maar de 27-jarige brunette leeft ook in angst en onzekerheid door haar zwangerschap. «Laat ons zeggen dat ik al veel verdriet heb gehad de voorbijgaande periode. Vooral in het begin, nu met momenten. Hoe vaak ik al sorry heb gezegd tegen kleintje, want ik ben zeker niet ongelukkig omdat dit klein wondertje in mijn buik groeit! Ik huil omdat ik het mij helemaal anders had voorgesteld. Ik dacht dat zwanger zijn een roze wolk was, maar ik ben nog nooit zo onzeker en bang geweest! Ik ben bang om wat er gaat komen. Bang voor de verantwoordelijkheid, bang om iemand zo graag te zien en te willen beschermen voor alles! Gewoon bang voor alles. Nu ik je elke dag voel, voelt alles zo echt! Ik kan het nog steeds niet geloven eigenlijk… Onze jongen, onze zoon, ons wondertje!», besluit ze.

Instagram / @creemerschiara

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/zwangere-temptation-chiara-openhartig-ik-huil-omdat-ik-het-mij-helemaal-anders-had-voorgesteld

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels