HomeNieuwsEntertainmentZuhal Demir deelt borstvoedingsfoto met prachtige boodschap: «Dat magische moment»

Zuhal Demir deelt borstvoedingsfoto met prachtige boodschap: «Dat magische moment»

Minister Zuhal Demir (N-VA) heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar dochter. «Wat gaat het snel, te snel voor mij», titelt ze het kiekje.

Zuhal Demir werd exact vijf jaar geleden voor de eerste keer mama. Ze kreeg een dochtertje dat luistert naar de naam Rozanne. De 42-jarige Vlaamse minister van Justitie opteerde destijds voor borstvoeding en deelde vandaag een foto van dat intieme moment. «Dat magische moment vlak na de geboorte, wanneer ik blind verliefd werd op jou, dat kleine, verkreukelde baby’tje Zanne, zo liefelijk in mijn armen. De allermooiste baby ooit. Wat gaat het snel, te snel voor mij. En nu ben je gewoon een kapoen van 5 jaar. Lang zal ze leven. Houd van jou tot de maan en terug. Voor altijd, altijd, altijd», schrijft ze erbij.

Respect

Ze krijgt heel wat bewondering van haar volgers. «De liefde straalt ervan af», «Knap! Je moet het maar doen», «Prachtdochter! Zalige mama», «Geniet van deze dag en van alle komende dagen en jaren: het gaat zo snel…», «Prachtige foto», en «Zo’n mooi intens moment van geluk!», wordt er gereageerd.

Instagram Cl5oClfIdwI


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/zuhal-demir-deelt-borstvoedingsfoto-met-prachtige-boodschap-dat-magische-moment

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels