HomeNieuwsEntertainmentWendy uit ‘Blind Getrouwd’ deelt foto zonder make-up

Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ deelt foto zonder make-up

In het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ kwam er een einde aan het sprookje van Wendy en Damiano. De stewardess was vaak met opgemaakt gezicht te zien, maar nu toont ze met trots haar natuurlijke look.

Hoewel Wendy Dirven vorig jaar graag een vervolg had gebreid aan haar huwelijk met Damiano in ‘Blind Getrouwd’, mocht het niet zijn.

Kleine oogjes

De 30-jarige stewardess uit Antwerpen geniet met volle teugen van het reisleven, en woensdag deed ze iets waar ze al lang over nagedacht had: een onopgemaakte selfie delen met haar Instagramvolgers. “Ik wilde het al lang doen, een #nomakeup foto posten. Enerzijds best spannend, anderzijds vind ik mezelf echt wel oké (gewoon anders) zonder make-up, ondanks de nog kleine oogjes en de lichtjes verbrande neus door de Afrikaanse zon. Door mijn beroep heeft mijn huid wel wat extra zorg nodig. De lucht op het vliegtuig droogt immers enorm uit”, schreef ze erbij. Om dat tegen te gaan volgt ze een Vitamine C-kuur.

Mooi gebaar in tijden van eindeloze filters en eeuwige zoektochten naar perfectie. “Het moment waarop je jezelf accepteert, word je mooi”, citeert ze een spirituele meester.

View this post on Instagram

The moment you accept yourself, you become beautiful. – Osho  . Ik wilde het al lang doen, een #nomakeup foto posten. Enerzijds best spannend, anderzijds vind ik mezelf echt wel ok (gewoon anders  ) zonder make-up, ondanks de nog kleine oogjes en de lichtjes verbrande neus door de Afrikaanse zon. . Door mijn beroep heeft mijn huid wel wat extra zorg nodig. De lucht op het vliegtuig droogt immers enorm uit. Ik testte daarom de Vitamine C-kuur van @germaine_benelux voor @cocos_luxury_beauty_bar. . Het product klonk veelbelovend en stelde niet teleur: mijn huid lijkt veel elastischer en beter gehydrateerd na de kuur.  . Het serum trekt snel in en maakt de huid niet vet, waardoor je het gemakkelijk onder je make-up kan gebruiken, handig! De geur is fris en het heeft een lichte textuur: geen “maskereffect” dus.  . Ik zou het product zeker aanraden als je je huid een boost wil geven en terug wilt laten stralen. De vitamine C-kuur krijgt van mij een dikke 9 op 10!  . Kom voor meer uitleg over de producten, minibehandelingen of een huiddiagnose naar de opendeurdagen van @cocos_luxury_beauty_bar in Antwerpen, van 4 t.e.m. 7 april.  . #zelfzorg #selflove #selflovequotes #empowering #womeninspiringwomen #naturalbeauty #nomakeupselfie #germainedecapuccini #beautytips #beautyblogger #cabincrewlife #lifeofaflightattendant #findyourbliss #followyourbutterflies

A post shared by (@wendydirven) on

Het bericht Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ deelt foto zonder make-up verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels