Vind ons op

Zita

‘Temptation’-Bert neemt het op voor zijn vriendin: «Kunnen dergelijke reacties over Delphine stoppen?»

Entertainment

‘Temptation’-Bert neemt het op voor zijn vriendin: «Kunnen dergelijke reacties over Delphine stoppen?»

Bert en Delphine is een van de vier koppels die momenteel te zien zijn in ‘Temptation Island’. Delphine krijgt echter heel wat commentaren over zich heen. Bert haalt op Instagram uit naar die ‘critici’.

Zowel Delphine (27) als Bert (33) hebben voorlopig nog niet te veel mispeuterd in ‘Temptation Island’, maar blijkbaar is Delphine het doelwit geworden van haatreacties op sociale media. Zo lezen we dat kijkers haar een «akelige en narcistische» vrouw vinden, wellicht een gevolg van het feit dat ze eerder toegaf dat ze Bert thuis 24 op 24 controleert met een tracking-app.

Geen slecht meisje

Bert heeft nu genoeg van die commentaren op Delphine en trok naar Instagram om dat duidelijk te maken. «Dank je wel voor alle lieve berichtjes die ik sinds gisteren ontvang. Ik hoop alleen dat de slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen. Zij is echt geen slecht meisje. En als ik alle reacties lees word ik hier zelf niet blij van. In ons verhaal is er niet één iemand goed en één iemand slecht. Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu», schrijft hij.

Steun van volgers

Zijn volgers zijn het daar helemaal mee eens. «Mooi geschreven, jullie hebben beide een goed hart. Ik hoop dat jullie gelukkig blijven, of het met elkaar is of zonder elkaar. Maar jullie zijn verder mooie mensen. Het deed mij pijn om jou zo te zien huilen steeds», «De hobbels in een relatie ontstaan door twee mensen. Je groei in ‘Temptation’ is heel mooi om te zien, maar bij Delphine ook», en «Trek jullie niets aan van die reacties. Blijf jezelf, dan komt het allemaal goed. Jullie zijn een leuk stel», klinkt het onder meer.

Instagram / @vanuytrechtbert

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-bert-neemt-het-op-voor-zijn-vriendin-kunnen-dergelijke-reacties-over-delphine-stoppen

Meer in Entertainment

To Top