HomeNieuwsEntertainmentSelena Gomez praat voor het eerst over haar relatie met Justin Bieber

Selena Gomez praat voor het eerst over haar relatie met Justin Bieber

Zijn Selena Gomez en Justin Bieber opnieuw samen? Dat is de vraag die veel ‘Jelena’-fans zich stellen. Nu laat de zangeres voor het eerst licht schijnen op de situatie.

Dat Bieber en Gomez al sinds 2010 een knipperlichtrelatie hebben, weet iedereen. Nu lijkt het er sterk op dat de twee tortelduifjes elkaar opnieuw gevonden hebben. De 25-jarige Amerikaanse vindt het alleszins normaal dat ze opnieuw tijd doorbrengt met de ‘Sorry’-zanger.

“Ik ben nu 25 en geen 18, 19 of 20 meer. Ik koester de mensen die mijn leven echt hebben veranderd. Vroeger zou ik misschien dingen geforceerd hebben die niet goed zijn, maar dat betekent niet dat je niet meer om iemand geeft”, vertelt ze in een interview met Billboard.

Die uitspraak gaat bovendien niet alleen op voor popzanger Biebs, maar ook voor andere sterren met wie ze volgens media ruzie heeft. Denk bijvoorbeeld aan Demi Lovato, Nick en Joe Jonas en Miley Cyrus. “Ik ben met al deze mensen opgegroeid en het is fantastisch om te zien waar iedereen nu staat.”

Ex The Weeknd

Verder verklapte Gomez ook dat ze nog steeds bevriend is met haar ex Abel Tesfaye, zoals de zanger echt heet. “Ik ben er echt trots op dat we nog steeds echte vrienden zijn. Ik heb dat nog nooit meegemaakt. We zijn als de beste vrienden uit elkaar gegaan en gunnen elkaar oprecht het beste. Dat is heel bijzonder voor mij.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels