HomeNieuwsEntertainmentPamela Anderson choqueert volgers met foto: «Ze mist een teen!»

Pamela Anderson choqueert volgers met foto: «Ze mist een teen!»

De Canadees-Amerikaans actrice Pamela Anderson siert deze week de cover van ‘Variety’. Heel wat volgers doen echter een opvallende ontdekking op één van de foto’s…

Deze week is Pamela Anderson te bewonderen op de cover van het Amerikaanse magazine ‘Variety’. De 55-jarige ‘Baywatch’-actrice deelde enkele foto’s van de shoot op Instagram, waar behoorlijk wat volgers toch wat schrokken bij de derde foto. «Waar is haar vijfde teen?», vraagt iemand zich luidop af. «Dat is een hele goede vraag!», antwoordt een andere volger.

Slecht bewerkt

En ze zijn lang niet de enigen die met de wenkbrauwen fronsen. «In de derde foto mist ze een teen!», «In de ene foto zie je hem wel, in de andere niet…», « Hebben ze de teen er per ongeluk uitgehaald met Photoshop?», en «Wat een slechte fotobewerking zeg!», klinkt het.

Verstopt

Anderen beweren het mysterie opgelost te hebben. «Volgens mij zit haar kleine teen onder het zwarte riempje. Haar kleine tenen zijn gewoon kleiner dan de andere, wat normaal is», en «Je ziet duidelijk dat de kleine teen weggeduwd wordt onder het zwarte riempje», lezen we ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram Cn4tsD7pT–


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/pamela-anderson-choqueert-volgers-met-foto-ze-mist-een-teen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels