HomeNieuwsEntertainmentJoyce De Troch woedend: “Mijn dochters werden onterecht gestraft”

Joyce De Troch woedend: “Mijn dochters werden onterecht gestraft”

Actrice en presentatrice Joyce De Troch is niet te spreken over de beslissing van Instagram om het account van haar dochters af te sluiten. Volgens haar vormde het account geen inbreuk tegen de regels.

In december 2019 werd het Instagramaccount van de dochters van Joyce De Troch, Alexia (10) en Adriana (8), plots afgesloten. Wellicht ging dat om leeftijdsredenen, aangezien gebruikers minstens 13 jaar moeten zijn. Toch maakt Instagram bij mensen jonger dan 13 uitzonderingen als het account beheerd wordt door een ouder. “De Instagramaccount van mijn dochters werd ONTERECHT AFGESLOTEN door de sociale media-maffia. Ik probeerde al veel, maar zonder resultaat”, trekt ze van leer op Instagram.

Regels gerespecteerd

Vervolgens spreekt ze het social media-platform zelf aan. “Ik citeer letterlijk jullie eigen regel die duidelijk werd gerespecteerd en dus jullie reden van afsluiten tegenspreekt: ‘Accounts die iemand onder de 13 jaar vertegenwoordigen, moeten in de bio van het account duidelijk vermelden dat het account wordt beheerd door een ouder of beheerder’. Jullie kunnen dus heel duidelijk zien dat dit het geval was! Mijn naam en omschrijving stond duidelijk vermeld in hun omschrijving. Tevens werd hun Instagram geregistreerd via mijn account. Ook vermeld ik graag dat het account privé stond, en dat er tevens duidelijk vermeld stond dat ikzelf geen privé-accounts aanvaard wanneer ze de dametjes willen volgen. Gelieve mijn argumentaties te overwegen. Dank om jullie eigen wet te respecteren en dusdanig de account terug te heropenen. Beleefde groet!”, schrijft ze.

View this post on Instagram

Hier raad vragen…  De instagram account van mijn dochters werd ONTERECHT AFGESLOTEN door de soc. med. maffia. Ik probeerde al veel maar zonder resultaat  IEMAND DE OPLOSSING!?!  Dit is wat ik meermaals stuurde: In december 2019 werd de Instagram account @alexia09adriana11 door jullie diensten afgesloten. Ik citeer letterlijk jullie eigen regel die duidelijk werd gerespecteerd en dus jullie rede van afsluiten tegenspreekt: “Accounts die iemand onder de 13 jaar vertegenwoordigen, moeten in de bio van het account duidelijk vermelden dat het account wordt beheerd door een ouder of beheerder.” Jullie kunnen dus heel duidelijk zien dat dit het geval was! Mijn naam en omschrijving stond duidelijk vermeld in hun omschrijving. Tevens werd hun instagram geregistreerd via mijn account @joycedetroch . Ook vermeld ik graag dat de account privé stond, en dat er tevens duidelijk vermeld stond dat ikzelf geen privé-accounts aanvaard wanneer ze de dametjes willen volgen. Gelieve mijn argumentaties te overwegen. Dank om jullie eigen wet te respecteren en dusdanig de account terug te heropenen. Beleefde groet!

A post shared by Joyce De Troch (@joycedetroch) on

Het bericht Joyce De Troch woedend: “Mijn dochters werden onterecht gestraft” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels