HomeNieuwsEntertainmentHoogzwangere Natalia toont bolle buik: «Wat ben je toch prachtig zwanger» (foto)

Hoogzwangere Natalia toont bolle buik: «Wat ben je toch prachtig zwanger» (foto)

Natalia Druyts is 30 weken zwanger van haar tweede kindje en geniet van een welverdiende vakantie om tot rust te komen. Ze deelde een foto van haar buikje op Instagram.

Natalia en haar vriend Frederik verwachten in december hun tweede kindje. Bobbi-Loua (1,5) krijgt er dan een broertje bij. De 40-jarige zangeres is lang blijven optreden tijdens haar zwangerschap, maar nu vertoeft ze in Barbados om zichzelf rust te gunnen.

Uitkijken naar december

Daar maakte ze enkele foto’s waarop haar buikje al goed zichtbaar is. «Een klein lichtstraaltje, een kleine lach, een beetje gemoedsrust, en heel wat liefde in Barbados. Ik voel dat ik door de drukte van de voorbije maanden nog altijd niet volledig uitgerust ben, maar het is een begin… En dan nu rechtdoor naar ‘le moment supreme’ van december», schrijft ze erbij.

Stralend

Haar volgers reageren vol enthousiasme op de kiekjes. «Wat een mooi buikje. Geniet ervan», «Je ziet er weer stralend uit», en «Wat ben je toch prachtig zwanger», klinkt het onder meer.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/hoogzwangere-natalia-toont-bolle-buik-wat-ben-je-toch-prachtig-zwanger-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels