Vind ons op

Zita

Hanne en Marthe (K3) over ‘grofgebekte’ Gordon: «Wij waren het niet altijd eens met hem»

Entertainment

Hanne en Marthe (K3) over ‘grofgebekte’ Gordon: «Wij waren het niet altijd eens met hem»

De zoektocht naar de vervanger van Klaasje is soms behoorlijk bitsig, en dat komt vooral door jurylid Gordon die geen blad voor de mond neemt. Hanne en Marthe begrijpen de kritiek van sommigen, maar benadrukken ook dat het belangrijk is dat er knopen doorgehakt worden.

Verschillende kandidaten uit ‘K2 zoekt K3’ kregen behoorlijk scherp commentaar naar hun hoofd geslingerd door Gordon. Zo noemde hij Eline «de zus van Harry Potter» omdat ze een rond brilletje droeg, kreeg Ziggy te horen dat het met hem «te veel Gay3 zou worden», en moest mollige Timo aanhoren hoe hij «beter kon afvallen».

Knopen doorhakken

Op sociale media werd er dan ook stevig uitgehaald naar de 53-jarige Nederlander, die volgens heel wat kijkers te grofgebekt is voor zo’n programma. Hanne en Marthe begrijpen de commotie, maar zijn blij dat ze niet in zijn schoenen moeten staan. «Wij waren het niet altijd eens met wat Gordon zei, maar heel vaak ook weer wel», vertelt Hanne aan Showbizztv België. «Soms zijn we net heel dankbaar dat we een jury hebben gekozen die best wel pittig is omdat zij uit die honderden kandidaten de beste moeten halen. Dat zijn soms knopen die wij niet willen doorhakken, want als het aan ons had gelegen, dan was het nu K50, want wij willen iedereen mee. Wij vinden iedereen fantastisch en dat is lastig voor ons. Daarom wilden wij niet zo’n commentaar moeten geven op onze toekomstige collega. Wij volgen en willen heel goed weten hoe mensen in elkaar zitten, maar we laten een jury die wij gekozen hebben de grootste knopen doorhakken. Ik vind dat ze dat heel goed doen.»

In gesprek gaan met Gordon

Marthe voegt daaraan toe dat ze ook wel in gesprek gingen met hem als het nodig was. «Als we het echt oneens waren – bijvoorbeeld toen Gordon zei dat iemand te gewoon was voor K3 – zeiden we tegen hem dat wij er in het dagelijks leven ook niet uitzien hoe we er nu uitzien. Het is niet dat je een kandidaat daarop kan afrekenen. Styling doet heel veel binnen K3. Dan bespreken we het ook wel als we het echt niet eens zijn», klinkt het. «Ik zei toen dat hij mijn auditie maar eens moest bekijken», vult Hanne aan. «Ik sta daar ook met een witte T-shirt, een jeansbroek en sloffen. Daarop zei hij: ‘Echt?’. Sindsdien is hij er wel op beginnen letten», besluit ze.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/hanne-en-marthe-k3-over-grofgebekte-gordon-wij-waren-het-niet-altijd-eens-met-hem

Meer in Entertainment

To Top