HomeNieuwsEntertainmentGaan de K3’tjes in 2021 trouwen of kinderen krijgen? Hun antwoord is...

Gaan de K3’tjes in 2021 trouwen of kinderen krijgen? Hun antwoord is overduidelijk! (video)

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Nu alle K3’tjes een vriend hebben, willen we weleens weten wat hun plannen voor het komende jaar zijn. Daar geven ze een eerlijk antwoord op in een video-interview.

Zowel Hanne, Klaasje als Marthe zitten in een relatie. Hanne (26) is al 10 jaar samen met Jorn en twee jaar geleden raakten ze verloofd. Klaasje (25) heeft al jarenlang een relatie met Max, met wie ze ook al een tijdje samenwoont. En Marthe (24) kondigde dit jaar aan dat ze samen is met choreograaf en voormalig Baba Yega-danser Sinerjey Meyfroodt.

Coronapandemie is spelbreker

Maar wat brengt 2021 voor hun liefdesleven? Showbizztv vroeg hen of er trouwplannen zijn. Daarop antwoorden ze alle drie resoluut ‘nee’. De coronapandemie steekt daar immers een stokje voor. “Als ik ga trouwen, zou ik een groot feest willen met iedereen die ik graag zie. Ik wil hen dan kunnen vastpakken, knuffelen en met hen dansen. Nu kan dat nog niet”, vertelt Hanne.

Gevraagd of ze volgend jaar dan misschien aan gezinsuitbreiding gaan doen, klinkt het in koor opnieuw ‘nee’.

Het bericht Gaan de K3’tjes in 2021 trouwen of kinderen krijgen? Hun antwoord is overduidelijk! (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels