HomeNieuwsEntertainmentEvelien uit ‘Blind Getrouwd’ bevallen van tweede kindje: «Welkom op de wereld!»

Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ bevallen van tweede kindje: «Welkom op de wereld!»

Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen zijn voor de tweede keer mama en papa geworden. Dat maakten ze bekend op Instagram.

Evelien en Nicolas, die in 2017 meededen aan ‘Blind Getrouwd’ en meteen twee handen op één buik waren, hebben er op 7 oktober een kindje bij gekregen. Ze beviel van een meisje dat luistert naar de naam Alicia. «Welkom op de wereld, lieve kleine zus!», is Evelien enthousiast op Instagram.

Fiere papa

Ook papa Nicolas is enorm trots. «Dag iedereen, donderdag 07/10 ben ik grote broer geworden van een lieve zus, Alicia Vanderhallen. Mama, papa en ikzelf zijn uiteraard ongelooflijk trots en daarom wou ik graag dit nieuws met jullie delen», klinkt het.

Geen derde kind

In 2018 kregen ze al een zoontje, Xander. In een eerder interview met Het Laatste Nieuws vertelde Nicolas dat het wellicht bij twee kinderen zal blijven. «Na onze kleine baby zullen er geen kindjes meer komen, geen geplande laat ons zeggen. Je weet nooit wat de natuur voor ons in petto heeft», zei hij in juli.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/evelien-uit-blind-getrouwd-bevallen-van-tweede-kindje-welkom-op-de-wereld

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels