Vind ons op

Zita

Entertainment

Brengen Justin Bieber en Ed Sheeran vrijdag een nieuw nummer uit?

Fans van Justin Bieber en Ed Sheeran mogen vrijdag 10 mei alvast aanduiden in hun agenda. Dan komen de twee zangers namelijk met een nieuwe song op de proppen. Althans, dat is waar beide sterren de afgelopen weken naar hebben gehint op sociale media.

De twee artiesten strooiden de afgelopen weken gretig met hints naar een mogelijke samenwerking. Zo tweette Bieber op 25 april dat hij een “grote fan” is van Sheeran. Sindsdien hebben beide zangers mysterieuze foto’s gedeeld op Instagram. Bieber deelde een afbeelding waarin hij en Sheeran in een gelijkaardige pose zij aan zij staan. Daarbij schreef hij “10”. Sheeran op zijn beurt voegde de twee foto’s samen en zette daarbij de woorden “10. Photoshop spoon.” Ook de managers van beide popidolen postten op Twitter dezelfde kiekjes met het bijschrift “10”.

 

View this post on Instagram

 

10

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

View this post on Instagram

 

10. Photoshop spoon

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Aftellen kan beginnen

Dat getal lijkt nu de start te zijn van een aftelklok die vermoedelijk eindigt op vrijdag, de dag waarop hun nieuwe nummer zal verschijnen. Vorige week vrijdag tweette Bieber “7???” en postte zowel hij als Sheeran dezelfde poll op hun Instagram Stories: “Willen jullie nieuwe muziek?” Met als optie: Yes, No, Idc. Fans speculeren dat “Idc” wel eens de titel zou kunnen zijn van de nieuwe single. Die veronderstelling leek de Canadees gisteren te bevestigen op Instagram. Daar liet hij een voorsmaakje horen van het nieuwe nummer door een bestand af te spelen dat de naam “idc_v05.10” draagt. Enkele uren laten verscheen dan weer een post met lyrics op Sheerans Instagram.

 

View this post on Instagram

 

@teddysphotos

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

‘Love Yourself’

Het is niet de eerste keer dat de twee popidolen samenwerken. In 2015 bracht Bieber het door Sheeran geschreven ‘Love Yourself’ uit. Het nummer werd een wereldwijde hit en won op de American Music Award in de categorie Favorite Pop/Rock Song. Pas vrijdag zullen we weten wat de nieuwe muziek precies inhoudt, maar een hit zal het ongetwijfeld worden.

Het bericht Brengen Justin Bieber en Ed Sheeran vrijdag een nieuw nummer uit? verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top