HomeNieuwsEntertainmentBenieuwd naar Pharrell Williams’ nieuwste nummer? Wacht dan nog 100 jaar

Benieuwd naar Pharrell Williams’ nieuwste nummer? Wacht dan nog 100 jaar

Jij zal het niet meer meemaken, maar je nakomelingen vast wel: over precies 100 jaar wordt de jongste plaat van Pharrell Williams de wereld in gestuurd. De Amerikaanse zanger, zelf erg klimaatbewust, vestigt met het nummer de aandacht op de zorgwekkende klimaatverandering.

In het jaar 2117 is het zover: dan wordt Williams’ jongste track gelanceerd. De toepasselijke titel is inmiddels bekend: ’100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care’. Het nummer zal vooraf op een uit klei bestaande plaat opgenomen worden. Daarna zal het in een hoogtechnologische kluis worden bewaard. Enkel onderdompeling in water kan de kluis vernietigen.

#ifwecare

De populaire Amerikaanse zanger werkte samen met LOUIS XIII Cognac. De partners delen dezelfde visie: de gevolgen van de opwarming van de aarde verdienen meer aandacht. Onderzoekers voorspellen namelijk dat wanneer het zeeniveau blijft stijgen, een groot deel van het land onder water zal komen te staan. Over 100 jaar kan men het nummer van Williams dus enkel beluisteren als we vandaag de klimaatproblemen grondig aanpakken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels