Vind ons op

Zita

Bab Buelens overladen met complimenten: «Je staat echt mooi met zwarte lingerie» (foto)

Entertainment

Bab Buelens overladen met complimenten: «Je staat echt mooi met zwarte lingerie» (foto)

Bab Buelens krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze poseert in lingerie. «Zelfs met een aardappelzak aan blijf je nog even mooi», klinkt het onder meer.

De 27-jarige actrice poseert op Instagram in een zwart lingeriesetje van het Italiaanse kledingmerk Tezenis, dat ze wel vaker promoot. «23 is mijn geluksgetal! Wat is het jouwe? Op 23 september opent Tezenis zijn nieuwe winkel in Wijnegem», schrijft ze erbij.

Beeldig

Haar kersverse man Vincent Banić reageert op het kiekje met: «Nummer 9», gevolgd door een liefdevolle blik. Haar volgers zijn lovend over de foto. «Je ziet er stralend uit met je mooie lingeriesetje», «Prachtige foto, Bab! Wat zie je er weer beeldig uit», «Je staat echt mooi met zwarte lingerie», en «Zelfs met een aardappelzak aan blijf je nog even mooi en glamoureus», lezen we onder meer in de reacties. Ook Julie Vermeire is die mening toegedaan. «Gij staat nu eens echt altijd schoon op foto’s», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/bab-buelens-overladen-met-complimenten-je-staat-echt-mooi-met-zwarte-lingerie-foto

Meer in Entertainment

To Top