Vind ons op

Zita

Ariana Grande krijgt commentaar op reclame voor cosmeticalijn: «Zou je niet beter een beha aandoen?» (foto)

Entertainment

Ariana Grande krijgt commentaar op reclame voor cosmeticalijn: «Zou je niet beter een beha aandoen?» (foto)

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande heeft een eigen cosmeticalijn uitgebracht. Om die in de kijker te zetten, poseerde ze zelf op enkele foto’s. Daar kwam behoorlijk wat commentaar op…

Met r.e.m. beauty heeft nu ook Ariana Grande een eigen merk van schoonheidsproducten. Afgelopen weekend vestigde ze de aandacht daarop met een prachtige fotoshoot in ruimtesetting.

Te bloot

Haar volgers reageren erg enthousiast op de fotoreeks, al vinden sommigen dat de 28-jarige zangeres iets te veel laat zien. «Zou je niet beter een beha aandoen?», «Het is daar precies wel koud in de ruimte…», en «Heel mooi, maar je ziet je borsten te hard», klinkt het onder meer.

Niet objectiveren

Dergelijke reacties lokten op hun beurt dan weer tegenreacties uit. «Wat is je probleem? Er is niets mis met tepels. Dat objectiveren is juist het probleem», en «Waarom? Moet ze haar tepels bedekken? Tepels die jij en ik ook hebben. Word volwassen en laat ze doen», lezen we ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram / @arianagrande

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ariana-grande-krijgt-commentaar-op-reclame-voor-cosmeticalijn-zou-je-niet-beter-een-beha-aandoen-foto

Meer in Entertainment

To Top