HomeNieuwsEntertainmentABBA-comeback loopt vertraging op

ABBA-comeback loopt vertraging op

Ze kondigden recent nog aan dat er een comeback op de planning stond, maar nu zou de ABBA-reünie toch worden uitgesteld. Volgens bronnen zouden de liedjes nog niet op punt staan.

De Zweedse popgroep kondigde in april aan dat ze terug muziek wilden maken en ook twee singles zouden uitbrengen. De vier leden vonden dat het tijd werd om iets terug te doen voor de fans. “We waren het erover eens dat het leuk zou zijn om na 35 jaar weer muziek te maken en samen te werken. Ook willen we twee singles uitbrengen”, aldus de groep in een statement.

Vertraging 

Het nieuws bereikte al vlug mediahuizen en NBC en BBC hadden grootste plannen met deze comeback. De twee zenders zouden een speciale tv-uitzending hebben gemaakt met daarin de nieuwe nummers. De aflevering moest normaal met kerst op televisie verschijnen, maar dat lijkt nu niet haalbaar. Er is ook nog geen nieuws wanneer de nummers dan wel klaar zouden zijn.

Enorm succes

De groep beleefde hun grote doorbraak na hun deelname aan het Eurovisie Songfestival met het nummer Waterloo. Sindsdien hebben ze meer dan 200 miljoen platen verkocht. Een kleine herhaling van dit succes zou dus niet slecht zijn voor de vier bandleden.

 

Het bericht ABBA-comeback loopt vertraging op verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels