HomeNieuwsDame fietst halfnaakt door Londen. En dat doet ze niet zomaar: "Het...

Dame fietst halfnaakt door Londen. En dat doet ze niet zomaar: “Het was verdorie érg koud!” (foto’s)

Kerri Barnes is haar naam. En de dame gaat momenteel viraal.

Dat komt omdat Kerri afgelopen zondag halfnaakt door Londen fietste, na een ‘uitdaging’ van haar flatgenoot. Toch trotseerde ze niet zomaar de ijzige koude…

In totaal fietste ze zo’n 16 kilometer door de grootstad. Zo wist ze een goeie 8.800 euro in te zamelen voor ‘Mind’, een goed doel dat zich inzet voor mentale gezondheid.

“Het was érg koud!”

Kerri speelde al langer met het idee om iets te doen voor ‘Mind’. Maar ’t was uiteindelijk haar flatgenoot die al grappend voorstelde om naakt door de stad te fietsen.

“Ik wilde dit jaar écht iets doen om zelfmoordpreventie in de kijker te zetten. ‘Mind’ ziet sinds de tweede lockdown begon een enorme toename in het aantal telefoontjes die ze krijgen”, laat ze weten aan LADbible.

“Helaas heeft ook een zeer goeie kennis van mij een paar keer geprobeerd om zelfmoord te plegen en overleed mijn neef negen jaar geleden aan zelfdoding”, vertelt Kerri haar verhaal.

“Ik deelde mijn plan om naakt door Londen te fietsen op sociale media en de reacties waren overweldigend. Ik denk omdat velen het dit jaar mentaal moeilijk hebben, dat er zoveel begrip is voor mentale problemen”, klinkt het.

Als voorbereiding op haar halfnaakte fietstocht, had Kerri voordien al geoefend door koude douches te nemen. Maar ondanks haar voorbereiding laat Kerri weten dat het ‘verdorie érg koud was’. Kunnen we ons inbeelden.

Wie het goeie doel van Kerri wil steunen, kan dat HIER doen.

Als je vragen hebt over zelfdoding kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Foto: Facebook Kerri Bonguy Barnes

Foto: Facebook Kerri Bonguy Barnes – Bron: Daily Star/LADbible

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels