HomeNieuwsBrussels Fashion Days biedt panorama van Belgische mode

Brussels Fashion Days biedt panorama van Belgische mode

Op 12, 13 en 14 oktober vindt de zevende editie plaats van de Brussels Fashion Days op de Tour & Taxis-site. De Brussels Fashion Days biedt gedurende een weekend een panorama van de Belgische mode. Vorig jaar trokken de Belgische modedagen niet minder dan 10.000 bezoekers.

Dit jaar zijn er vier modeshows met verschillende looks and feels die knowhow, creativiteit en innovatie mengen en aan het publiek gepresenteerd worden gedurende het hele weekend. De openingsmodeshow op vrijdag 12 oktober presenteert de Belgische modeontwerpers van vandaag en morgen. Op zaterdag 13 oktober worden kindermodewinkels voor het eerst uitgenodigd op de catwalk van de Brussels Fashion Days. Voor de gelegenheid zullen jonge dansers de modellen vervangen om aan het publiek een boeiende show te presenteren.

Reis rond Europa

Op zaterdag vanaf 21.30 uur zullen de winnaars van internationale wedstrijden, jonge afgestudeerden van de grootste Europese modescholen en gevestigde Europese ontwerpers het publiek een reis rondom Europa aanbieden. Op zondag om 17 uur staan de Belgische modescholen in de schijnwerpers.

Pop-upstore

Gedurende de hele duur van het evenement hebben bezoekers de mogelijkheid om de laatste nieuwigheden van de Belgische ontwerpers te ontdekken en te ontvangen. Deze pop-up store brengt niet minder dan 40 ontwerpers uit het hele land samen. Voor de party animals verandert de modeshowzaal op zaterdag vanaf 22.30 uur in een club en de catwalk in een dansvloer.

Het bericht Brussels Fashion Days biedt panorama van Belgische mode verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels