HomeNieuwsBoze ouders sluiten kinderen op in bloedhete auto, politie redt ze

Boze ouders sluiten kinderen op in bloedhete auto, politie redt ze

In het Franse Serris, nabij de hoofdstad Parijs, heeft de politie twee kleine kinderen bewusteloos uit een bloedhete auto gered. Boze ouders hadden ze als straf opgesloten in hun snikhete auto. Zelf gingen ze boodschappen doen.

Volgens lokale media vond het incident plaats bij het winkelcentrum Val-d’Europe. Het koppel vond dat hun kroost zich “ondraaglijk” gedroeg en “niet luisterde”. Daarom werden ze kort na de middag in de auto gezet. De wagen, met gesloten deuren en ramen, stond in de volle zon dus het werd al snel bloedheet.

Bewusteloos en uitgedroogd

De politie kreeg na enige tijd een melding van de beveiliging van het winkelcentrum. Rond 15 uur werden de kinderen na ongeveer twee uren in de wagen bevrijd. Ze waren bewusteloos en uitgedroogd. De kinderen werden direct naar het ziekenhuis gebracht.

De ouders keerden pas terug naar hun auto toen hun naam werd omgeroepen in het winkelcentrum. De politie heeft een onderzoek ingesteld voor kindermishandeling. De kinderen liggen nog steeds in het ziekenhuis, maar zijn buiten levensgevaar.

Het bericht Boze ouders sluiten kinderen op in bloedhete auto, politie redt ze verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels