HomeNieuwsBizarWTF. 12-jarige sterft bij Russische roulette in Mississippi

WTF. 12-jarige sterft bij Russische roulette in Mississippi

Een 12-jarige jongen is omgekomen bij het spelen van Russische roulette met leeftijdsgenoten in Jackson, in de zuidelijke Amerikaanse staat Mississippi. Twee vriendjes werden beschuldigd van moord.

Bij Russische roulette wordt een revolver met één kogel geladen, waarna de cilinder een zetje krijgt, zodat onbekend is waar de kogel zich bevindt. Een volledig geladen revolver heeft zes kogels in de cilinder. Vervolgens zet een deelnemer van het spel de revolver tegen zijn hoofd en haalt hij de trekker over. Als er geen kogel in de betreffende kamer zat, hoort hij slechts een klik en is de volgende deelnemer aan de beurt, tenzij die daarvan afziet en dus verliest.

De 12-jarige Markelle werd dood aangetroffen in een verlaten huis, nadat hij was opgegeven als vermist. Het onderzoek loopt nog, maar twee jongeren en een volwassene werden al gearresteerd. Hun namen werden niet vrijgegeven. Volgens de politie worden de twee jongeren beschuldigd van moord, de volwassene wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan moord.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/wtf-12-jarige-sterft-bij-russische-roulette-mississippi

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels