HomeNieuwsBizarWOW. Haar van vrouw komt tot op de grond: «Mijn familie wilde...

WOW. Haar van vrouw komt tot op de grond: «Mijn familie wilde niet dat ik het knipte»

De Poolse Karolina Czajkowska lijkt wel een levensechte Rapunzel. Haar haar komt vrijwel tot op de grond.

De 30-jarige vrouw heeft altijd al lang haar gehad, maar besloot het nooit meer te knippen nadat ze het als tiener eens 30 centimeter korter knipte. De aanleiding voor deze aparte beslissing was de reactie van haar moeder en grootmoeder op haar nieuwe coupe, die haar vroegen om het nooit nog te knippen. En dat ‘advies’ volgt Karolina nog steeds op. Ze knipt het alleen nog om het te onderhouden.

Instagram CiiTCQpt8o-


Om haar haar gezond te houden, moet ze eigenlijk niet zo veel discipline aan de dag leggen. Wanneer Karolina slaapt, draagt ze haar haar in een vlecht en wanneer ze haar haar wast gebruikt ze een maskertje, shampoo en conditioner. Ze gebruikt amper een haardroger.

Instagram CdOW1o4Dy6H


Het gebeurt wel eens dat iemand – of Karolina zelf – op haar haar stapt, of dat er iemand per ongeluk op gaat zitten. Om zulke situaties te vermijden draait Karolina tegenwoordig haar haar in een dot.

Instagram Ch0AfaYtd5Q


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/wow-haar-van-vrouw-komt-tot-op-de-grond-mijn-familie-wilde-niet-dat-ik-het-knipte

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels