HomeNieuwsBizarVrouw moet eten plots wél betalen wanneer ze weigert seks met date...

Vrouw moet eten plots wél betalen wanneer ze weigert seks met date te hebben: «Dit is écht choquerend!» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft een video gedeeld waarop te horen is hoe een man haar plots wél voor haar eten laat betalen wanneer ze aangeeft dat ze geen seks met hem wil. «Daarom betaal ik altijd mijn eigen rekening», klinkt het in de reacties.

De vrouw, ene Talisa, ging onlangs eindelijk nog eens op date met een man. Dat was gezellig totdat de rekening kwam. De man gaf aan dat hij de volledige rekening zou betalen, al kwam hij nadien op zijn woorden terug. «Ik ga stilaan naar mijn hotelkamer, want het is al laat en ik moet er morgen vroeg uit», zegt Talisa. «Zal ik je naar je kamer begeleiden?», stelt haar date voor. Dat weigert ze, waarop de man gepikeerd reageert. «Oh, ik snap het. Je wou gewoon een gratis maaltijd», sneert hij. «Ik heb geen seks op de eerste date», verduidelijk Talisa. «Wie zei iets over seks? Weet je wat: betaal je eigen deel maar», besluit de man.

Rode vlag

Talisa deelde de beelden op TikTok, waar ze inmiddels al meer dan 13 miljoen keer bekeken werden. De meeste mensen reageren verontwaardigd. «Van zodra ze haar grenzen aangaf, moest hij dat respecteren. In de plaats daarvan werd hij defensief en toonde hij zijn ware gelaat. Rode vlag!», «Dames, al betaalt hij jullie eten, jullie zijn hem niets verschuldigd!», «Mee naar haar kamer wandelen? Snapt hij dan niet dat mensen hun adres niet altijd kenbaar willen maken bij een eerste date?!», en «Waarom vraagt hij haar niet gewoon om nog eens op date te gaan?», wordt er gereageerd.

Altijd zelf betalen

Anderen geven haar advies om dergelijke taferelen in de toekomst te voorkomen. «Ik heb dit meer dan genoeg meegemaakt. Ik betaal bij de eerste date altijd de volledige rekening om een dominante positie in te nemen», «Als ik geen interesse heb, betaal ik altijd mijn deel van de rekening, punt. Dan is er geen verwarring. Er lopen tegenwoordig te veel gekke mensen rond. Niets is gratis», en «Oh mijn God, dit is écht choquerend! Daarom betaal ik altijd mijn eigen rekening zodat mijn date geen verkeerde verwachtingen krijgt», lezen we ook in de reacties.

@talisa0913

Dating in 2022 be like… #sotransactional firstdate #epicfail#dating #talisa0913#cityboys#nomanners

♬ original sound – Talisa0913

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-moet-eten-plots-wel-betalen-wanneer-ze-weigert-seks-met-date-te-hebben-dit-echt-choquerend-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels