HomeNieuwsBizarVrouw meteen verlost van zenuwpijn na gebruik cannabisolie

Vrouw meteen verlost van zenuwpijn na gebruik cannabisolie

Brenda Davidson uit Schotland lijdt al dertien jaar lang aan verlammende zenuwpijnen. De 55-jarige vrouw beweert nu dat ze genezen is door het gebruik van cannabisolie.

Davidson zegt dat ze verlost is van haar pijn dankzij het gebruik van cannabisolie. De olie kon ze legaal verkrijgen aangezien die geen THC bevatte, het chemisch bestanddeel dat je ‘high’ doet voelen. De vrouw had jarenlang verschillende pijnstillers geprobeerd en talloze sessies fysiotherapie ondergaan, maar niets hielp. Tot ze de olie online bestelde.

Tot huilens toe

Als voormalig opdienster moest Davidson vaak uren aan een stuk rechtstaan. De gevolgen die ze daaraan overhield waren zo immens dat ze vaak moest huilen van de pijn. Daarbovenop hield ze er een slaaptekort aan over. Hoewel ze de pijn zo goed mogelijk probeerde te verbergen voor haar nabije familie, kon ze op sommige momenten zelfs bijna niet meer wandelen. Dat is volgens de 55-jarige met de cannabisolie nu verleden tijd.

Ze kreeg het idee van haar kapster die de alternatieve medicatie bij haar moeder gebruikte. Davidson was in eerste instantie sceptisch, maar besloot dat ze niet veel te verliezen had. “De beste zestig euro die ik ooit heb uitgegeven”, vertelt ze enthousiast tegen Metro UK.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels