HomeNieuwsBizarVrouw krijgt gênant briefje van buren: «Doe alsjeblieft een broek aan!» (foto)

Vrouw krijgt gênant briefje van buren: «Doe alsjeblieft een broek aan!» (foto)

Een Amerikaanse vrouw beleefde onlangs een wel héél gênant moment toen haar buren klaagden over het feit dat ze zonder broek het vuilnis buitenzette. Toch kon ze er achteraf nog mee lachen…

De vrouw, ene Emily, durft in een luie bui weleens haar broek niet aan te trekken als ze de vuilzakken buiten moet gaan zetten. Dat was lange tijd zonder gevolgen, tot nu. Ze trof immers een boodschap aan van haar buurvrouw. «Hoi! Mijn man kan je zien op onze beveiligingscamera. Doe alsjeblieft een broek aan wanneer je het vuilnis buitenzet!», klonk het.

Gevatte reactie

Emily deelde de boodschap op TikTok en maakt duidelijk dat ze zich er niet door laat intimideren. «Meh, ik ga het zo houden, schat. Geniet ervan!», schrijft ze bij de video. In een update deelt ze zelfs de ‘broekloze’ outfit die ze toen droeg.

Hilariteit

Haar volgers liggen in een deuk met de situatie. «Schrijf terug: ‘Praat erover met je man, niet met mij’», «Haar man vindt het wellicht niet erg, maar ik denk dat zijn vrouw dat wel doorhad», en «Ik zou de volgende keer vlak voor de camera gaan staan», wordt er onder meer gereageerd. Een enkeling heeft zijn bedenkingen erbij. «Waarom zou je het vuilnis buitenzetten zonder kleren aan?», lezen we ook.

TikTok / @emilyk8zz

@emilyk8zz

Nah I’m good luv enjoy #fyp #marriage

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

@emilyk8zz

Replying to @crickle123 yep I been wearing this sweatshirt for 3 days straight now

♬ original sound – ojccccc

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-krijgt-genant-briefje-van-buren-doe-alsjeblieft-een-broek-aan-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels