Vind ons op

Zita

Vrouw gedegouteerd door seksgeluiden van buren: «Zelfs hun eigen baby wordt er wakker van»

Bizar

Vrouw gedegouteerd door seksgeluiden van buren: «Zelfs hun eigen baby wordt er wakker van»

Een vrouw is het beu om wakker gehouden te worden door haar buren. Die maken volgens haar zoveel lawaai tijdens het vrijen dat de kast in haar slaapkamer er zelfs van trilt.

De vrouw schrijft de frustratie van zich af op Mumsnet. Enkele maanden geleden verhuisden zij en haar vriend naar een nieuw huis. Naast hen woont een koppel met drie kinderen, onder wie een baby.

Geschreeuw van mama én baby

De afgelopen weken maakten de buren echter zoveel lawaai tijdens de seks dat zij en haar vriend amper nog kunnen slapen. «Het is zo luid dat de kast in onze slaapkamer er zelfs door beweegt. Ze is een schreeuwer, en daardoor wordt haar eigen baby ook wakker en begint ook die te schreeuwen. Vorige nacht gebeurde dat ook, en toen ze hun baby weer in slaap kregen, deden ze gewoon voort tot hun baby opnieuw wakker werd en begon te schreeuwen», klinkt het.

Boodschap overbrengen of niet?

De geluidsoverlast heeft een grote impact op hun gemoed. «We zijn moe. We werken allebei fulltime. We hoopten hier rustig te kunnen wonen aangezien we in ons vorige huis ook luide buren hadden. Ik overweeg om een briefje onder hun deur te steken, maar mijn vriend wil dat niet. Wat zouden jullie doen?», vraagt ze.

Applaudisseren

Heel wat mensen reageerden op haar ‘probleem’. «Wacht tot ze gedaan hebben en applaudisseer dan luid?», «Maak er een wedstrijdje van door seksgeluiden terug te roepen», en «Ik schreef anoniem een beleefd briefje naar hen. Sindsdien nooit meer iets gehoord», klinkt het onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-gedegouteerd-door-seksgeluiden-van-buren-zelfs-hun-eigen-baby-wordt-er-wakker-van

Meer in Bizar

To Top