HomeNieuwsBizarVrouw doet wenkbrauwen fronsen met sportbeha in fitness: «Ik zou schrik hebben...

Vrouw doet wenkbrauwen fronsen met sportbeha in fitness: «Ik zou schrik hebben dat mijn borsten eruit zouden floepen»

Een Amerikaanse influencer heeft voor commotie gezorgd met een opvallende outfit die ze draagt in de fitness. Sommige volgers vinden hem immers te «weinig verhullend».

Kayla Kaukola deelt regelmatig fitnessfilmpjes met haar 45.000 TikTok-volgers, maar onlangs lokte ze wel heel wat commentaar uit. Ze toonde immers welke outfit ze in de fitness draagt, en deze keer was dat een sportbeha zonder bandjes en een sportbroek.

Bedenkingen

Sommige mensen vonden de sportbeha «weinig verhullend», anderen vroegen zich af zo’n beha wel handig is om te dragen in de fitness. «Waarom kleed je je niet gewoon gepast? Is bescheidenheid in het openbaar geen dingetje meer? Er zijn daar immers nog mensen…», «Blijft hij wel op z’n plaats zitten tijdens het trainen? Ik denk dat ik hem voortdurend zou moeten goedsteken», «Ik zou schrik hebben dat mijn borsten eruit zouden floepen», «Niets mis mee, maar ik zie écht niet hoe je in zoiets kan fitnessen», en «Plaatsvervangende schaamte…», werd er gereageerd.

Jaloezie

Anderen reageren dan weer heel positief. «Je draagt wat je wil. Het is duidelijk dat de mensen die negatieve commentaren geven gewoon jaloers zijn», «Je ziet er fantastisch uit! Als ik er zo uitzag, zou ik ook zo’n outfit aandoen», en «Ik droeg ooit een gelijkaardige sportbeha, maar stopte ermee toen één van mijn borsten eruit floepte», lezen we ook.

Lik op stuk

De twintiger plaatste nadien een nieuwe video als antwoord op sommige haters. Daarin draagt ze de sportbeha nog eens en maakt ze duidelijk dat ze hem nooit zou verwisselen met een andere omdat sommigen er kritiek op hebben.

TikTok / @kaylzzzfit

@kaylzzzfit

Plz ignore the dog hair #getreadtwithme #gymclothes #gymfitinspo #blackonblack #fyp #foryoupage #fittok #TurboTaxAndRelax #ByeByeSundayBlues #ImoniCarly

♬ I wanted my heart to break coming April – Tedy

@kaylzzzfit

No thanks #fittok #foryoupage #fyp #fitinspo #gymfits #TurboTaxAndRelax #ByeByeSundayBlues #ImoniCarly

♬ original sound – bobsburgersvids

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-doet-wenkbrauwen-fronsen-met-sportbeha-fitness-ik-zou-schrik-hebben-dat-mijn-borsten-eruit-zouden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels