Vind ons op

Zita

Vrouw betrapt haar vriend met haar beste vriendin. En dan confronteert ze hen! (video)

Bizar

Vrouw betrapt haar vriend met haar beste vriendin. En dan confronteert ze hen! (video)

Een Amerikaanse vrouw ontdekte via een verborgen camera dat haar vriend haar bedroog met haar beste vriendin. In haar eigen huis dan nog. Ze confronteerde hen ermee, wat tot een stevige ruzie leidde.

De vrouw, ene Shauna uit Michigan, liet haar beste vriendin bij haar thuis logeren omdat ze het nodig had. Toch vertrouwde ze het zaakje niet helemaal, dus installeerde ze een verborgen camera. Toen ze terugkwam van haar werk, zag ze op de beelden dat haar vriend in bed was gedoken met haar beste vriendin.

Harde confrontatie

Shauna besloot om haar vriendin ermee te confronteren. Ze vroeg haar om samen een filmpje op te nemen, maar van zodra de camera aanstond, vroeg ze haar vriendin meteen of ze seks had gehad met haar vriend terwijl ze aan het werken was. «Waarom zou ik met je vriend in bed duiken?», antwoordde de vriendin. «Ik heb het op camera», maakte Shauna duidelijk. Daarop vlogen ze elkaar in de haren.

Steun

De twee video’s werden al miljoenen keren bekeken op TikTok. Haar volgers vinden het erg voor haar, maar waarschuwen haar tevens. «Laat NOOIT een andere vrouw logeren in je eigen huis met je vriend, hoe hard je hen ook vertrouwt», is de algemene teneur.

@shaunadonna20

Imma confront both them when he walks through the door #cheater #liar #betrayedshaf

♬ original sound – Shaunabby

@shaunadonna20

I didn’t post the video because I didn’t want to for personal reasons but here y’all finally fucking go

♬ original sound – Shaunabby

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-betrapt-haar-vriend-met-haar-beste-vriendin-en-dan-confronteert-ze-hen-video

Meer in Bizar

To Top