HomeNieuwsBizarTopje van studente ‘ongepast’ voor Disney World: «Wie draagt nu zoiets in...

Topje van studente ‘ongepast’ voor Disney World: «Wie draagt nu zoiets in een familiepark?!» (foto)

Een Amerikaanse studente werd in Disney World aangesproken op haar outfit. Ze vraagt zich op TikTok af wat er mis mee is, al begrijpen haar volgers de redenering van het personeel wel.

Jordyn Graime ging een tijdje geleden naar het bekende themapark Disney World in Florida. Omdat het mooi weer was, droeg ze een blauw topje en een short. Een medewerker vroeg haar echter om iets anders aan te doen, dus kreeg ze een gratis T-shirt van het attractiepark.

Geen beha

De twintiger, die studeert aan de Universiteit van Massachusetts in Amherst, weet echter nog steeds niet wat het probleem was. Ze legde de kwestie voor op TikTok, waar ze meteen een antwoord kreeg. «Ik denk niet dat je op de vingers getikt werd omdat je topje te klein of te weinig verhullend zou zijn. Ik denk dat het komt omdat het makkelijk zou kunnen loskomen en bijgevolg alles te zien zou zijn», «Ik vind dit helemaal niet ongepast of zo, maar voor Disney World is het gewoonweg niet handig. Op attracties vliegt alles er namelijk uit», en «Ik denk dat het komt omdat je topje losgeknoopt kan worden waardoor alles te zien is aangezien je er geen beha onder draagt», klinkt het.

Kinderen

Anderen hebben hun bedenkingen bij haar outfit omdat er veel kinderen rondlopen in Disney World. «Wie draagt nu zoiets in een familiepark?!», «Tja, het is een familiepark. Kinderen hoeven niet alles te zien…», en «Het is een familiepark. Draag zoiets in een discotheek», lezen we ook.

TikTok / @jordyngraime

@jordyngraime

Disney doesn’t like backs I guess…. #epcot #disneyworld #disney #dresscode #fyp #foryoupage @jessiedipasquale

♬ Castaways – The Backyardigans

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/topje-van-studente-ongepast-voor-disney-world-wie-draagt-nu-zoiets-een-familiepark-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels