HomeNieuwsBizarTiener stort helemaal in omdat ze ‘maar’ 800 dollar per maand zakgeld...

Tiener stort helemaal in omdat ze ‘maar’ 800 dollar per maand zakgeld krijgt

De Amerikaanse tiener Nicolette was recent te gast bij Dr Phil om een wel heel triest verhaal te bespreken. Het arme meisje kan zogezegd niet rondkomen met 800 dollar per maand aan zakgeld. 

“Het is onmogelijk voor mij om te overleven met slechts 800 dollar (669 euro) per maand, waarom begrijpt mijn moeder dit niet?” Meer had de vijftienjarige Nicolette niet nodig om over de tongen te gaan in het praatprogramma van Dr. Phil. Het meisje kwam haar beklag doen nadat haar moeder haar zakgeld van 4000 dollar serieus had teruggeschroefd. Niet dat ze nu iets te kort komt. Nicolette heeft nog steeds een nanny, chauffeur, kredietkaarten zonder limiet en een persoonlijke fitnesstrainer ter beschikking.

85.000 dollar 

De tiener uit Beverly Hills kon de berisping niet verkroppen en trok naar Dr. Phill om hulp te zoeken. Niet voor zichzelf, maar voor haar moeder die dochterlief zogezegd als “arm gepeupel behandelt.”

“Ik heb een bepaalde levensstandaard en die ga ik niet opgeven. Ik heb uw hulp nodig, zei ze zonder schroom aan de televisietherapeut. Maar volgens moeder Nina is het juist Nicolette die hulp nodig heeft. “Ze zit altijd boven haar limiet van 4000 dollar. Vorig jaar gaf ze in totaal 85.000 dollar uit. Eenmaal ik besefte wat voor monster ze was geworden, draaide ik de geldkraan dicht en dat zinde haar niet.”

Liefde

Dr. Phil had zoals altijd wijze raad klaar en adviseerde de moeder om meer liefde te geven en minder te focussen op geld. Nicolette zou dan weer gebaat zijn met een baan in de echte wereld. Waarop het meisje in tranen uitbarstte en emotioneel riep dat ze met een minimumloon nooit haar favoriete auto zal kunnen kopen. Alleen in Amerika…

Het bericht Tiener stort helemaal in omdat ze ‘maar’ 800 dollar per maand zakgeld krijgt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels