HomeNieuwsBizarSekspoppenbordeel opent de deuren

Sekspoppenbordeel opent de deuren

Het eerste sekspoppenbordeel van België is geopend in Meise. Voor 50 euro kan je er een half uur doorbrengen met een van de acht siliconen poppen. “Ze voelen in het begin wat koud aan, maar ze worden snel warm”, zegt eigenaar Fabrice Jacobs.

Het eerste sekspoppenbordeel van België is sinds kort in Meise te vinden. Fabrice Jacobs is de trotse eigenaar van de nieuwe zaak. Het bordeel is ondergebracht in de voormalige woonkamer van zijn huis, die hij sinds januari ombouwde tot sekskamer.

“Ik had vroeger een winkel voor schoonmaakproducten in Brussel”, vertelt Jacobs aan de Waalse krant La Dernière Heure. “Ik wilde die samen met mijn huis verkopen om in het Spaanse Calpe te gaan wonen, toen mijn zoon met het idee voor het sekspoppenbordeel aan kwam zetten. Hij is 25 jaar en toonde me op een dag een krantenartikel over een sekspoppenbordeel. Hij vroeg of dat niets voor mij zou zijn. Daarop verkocht ik mijn zaak en begon ik aan de werken in mijn huis. Ik bestelde de poppen bij een Amerikaans bedrijf voor 2.000 euro per stuk en lanceerde mijn eigen website.”

Ambitieus

Daar stopt het voor zaakvoerder Fabrice Jacobs niet. Eerst wil hij zijn investering terug verdienen en de zaak rendabel maken. Daarna wil Jacobs graag een mannelijk sekspop aanbieden en misschien een pop die praat en kreunt. Hij speelt ook met het idee om de dienst ook aan te bieden aan mensen met een beperking. “Ook zij hebben behoeftes”, besluit hij.

Het bericht Sekspoppenbordeel opent de deuren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels