HomeNieuwsBizarOphef over model met wel héél weinig verhullende beha: «Komen vrouwen écht...

Ophef over model met wel héél weinig verhullende beha: «Komen vrouwen écht buiten in zoiets?!» (foto)

Een outfit van Fashion Nova zorgt nog maar eens voor commotie. Het gaat om een beha die opvallend weinig aan de verbeelding overlaat. Heel wat mensen begrijpen niet dat je zoiets in het openbaar durft te dragen.

De Amerikaanse online kledingwinkel Fashion Nova is meester in het trekken van aandacht met sommige van hun outfits. Zo brachten ze onlangs een ‘Shatter The Ceiling Wide Leg Trouser’-broek uit die voor zo’n 34 euro de uwe is. Op Instagram wordt het exemplaar in de kijker gezet door een model dat daarboven een (open) wit hemdje draagt en een opvallende beha.

Niet in openbaar

Het feit dat ze op de foto gewoon buiten rondloopt, zorgt bij heel wat mensen voor gefronste wenkbrauwen. «Ze is knap en het topje is mooi, maar niet geschikt voor in het openbaar tenzij het een privéfeestje of zo is», «Komen vrouwen écht buiten in zoiets?!», en «Mooi model, maar haar beha ziet er belachelijk uit», lezen we onder meer in de reacties. Anderen nemen het dan weer op voor haar. «Body positivity! Oké als het niets voor jou is, maar zij voelt zich er duidelijk goed bij, ook al hangt er weinig stof aan», klinkt het ook.

Instagram Co2hwwaNVXH


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/wtf/ophef-over-model-met-wel-heel-weinig-verhullende-beha-komen-vrouwen-echt-buiten-zoiets-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels