Vind ons op

Zita

Nieuwe TikTok-trend: vrouwen die zonder beha aan dansen: «Dit is zo leuk!» (video)

Bizar

Nieuwe TikTok-trend: vrouwen die zonder beha aan dansen: «Dit is zo leuk!» (video)

In een nieuwe TikTok-trend dansen vrouwen behaloos op een opgewekt liedje. Ze willen daarmee duidelijk maken dat ze niet geobjectiveerd willen worden.

De trend doet al even de ronde, maar door het Canadese model Ashley Matheson gaat hij nu helemaal viraal. Ze zag hoe enkele vrouwen zonder beha een dansje deden op de tonen van ‘Nuestra Canción’ van Monsieur Periné ft. Vicente García.

De 20-jarige actrice sprong mee op de kar en deelde haar dansvideo op TikTok. «Ik hoop dat vrouwen dit te zien krijgen en aan alle mannen: dit is niet voor jullie», schrijft ze erbij.

Geslaagde boodschap

De video werd inmiddels al meer dan 12 miljoen keer bekeken. Heel wat mensen vinden dat de boodschap goed overkomt. «De energie is niet seksueel. Het gaat om het plezier», «Dit is zo leuk dat ik het ook wil doen», «Wat een schattige trend! Fijn om al die mooie vrouwen dit te zien doen», en «Bedankt om dit te maken voor vrouwen», lezen we onder meer in de reacties.

@smashedely

#duet with @itsurdani hope this find the women and if it dose find the men this ain’t for u

♬ Nuestra Canción (feat. Vicente García) – Monsieur Periné

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/nieuwe-tiktok-trend-vrouwen-die-zonder-beha-aan-dansen-dit-zo-leuk-video

Meer in Bizar

To Top