Vind ons op

Zita

Moment waarop man te horen krijgt dat hij plots miljonair is, gaat viraal (video)

Bizar

Moment waarop man te horen krijgt dat hij plots miljonair is, gaat viraal (video)

Ex-voetballer Terry Kennedy won onlangs meer dan een miljoen euro met de loterij. Op beelden is zijn reactie te zien wanneer hij beseft dat hij gewonnen heeft.

Meer dan een miljoen euro winnen met de loterij, het doet wat met een mens. Daar kan Terry Kennedy over meespreken. De 28-jarige ex-verdediger, die nog bij Sheffield United gevoetbald heeft maar drie jaar geleden moest stoppen door een aanhoudende knieblessure, won onlangs maar liefst 1 miljoen pond (1.189.898 euro).

Emotioneel

Dat kwam hij aan de telefoon te weten. Enkele vrienden filmden hem op dat moment. «Ben je er klaar voor, Terry?», vraagt een medewerkster van de loterij. «Ik denk het niet», antwoordt Terry. «Ga maar even zitten. Ik kan bevestigen dat je één miljoen pond gewonnen hebt», klinkt het. Een emotionele Terry kan het haast geloven terwijl zijn vrienden erg blij voor hem zijn. De video werd inmiddels al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/moment-waarop-man-te-horen-krijgt-dat-hij-plots-miljonair-gaat-viraal-video

Meer in Bizar

To Top