HomeNieuwsBizarLIFEHACK. Zo kan je perfect met je laptop buitenwerken

LIFEHACK. Zo kan je perfect met je laptop buitenwerken

Met dit mooie weer willen graag zo veel mogelijk van het zonnetje genieten, maar er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden. Je zou kunnen overwegen om buiten met je laptop te werken, maar dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. De Brit Tom Wood heeft daar een goedkope oplossing voor gevonden. Wat heb je nodig? Een kartonnen doos. 

Als je van thuis uit moet werken, kan je het wel eens beu worden om altijd vanop je bureau te moeten werken. Met deze warme temperaturen is het dan ook aanlokkelijk om buiten wat arbeid te verrichten, maar vaak kan je niet goed lezen wat er op je laptopscherm staat door de zonnestralen die erop weerkaatsen. Tom Wood, een Britse zakenman, deelde een handig trucje op z’n Linkedin-pagina om dit probleem te voorkomen.

Kartonnen doos

Wood plaatste een foto vanuit zijn tuin met een kartonnen doos rond z’n computer. “Als je van thuis uit werkt en van de zon wil genieten, kan je niet zien wat er op je laptopscherp staat”, schrijft Wood op Linkedin. “Probeer de nieuwste technologische doorbraak uit… De kartonnen doos. Zo kan ik zorgeloos buitenwerken.”

Woods bericht was heel populair en werd bijna 50.000 keer geliket met duizenden reacties zoals: “ik schaam me dat ik dit nog niet zelf had bedacht”, “verbazingwekkend”, “leuk en goedkoop idee”. Een handig trucje dus, maar probeer toch in de schaduw te gaan zitten zodat je laptop niet oververhit geraakt.

Het bericht LIFEHACK. Zo kan je perfect met je laptop buitenwerken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels