Vind ons op

Zita

Koppel filmt toevallig eerste stapjes van baby. Hun reactie? Hartverwarmend! (video)

Bizar

Koppel filmt toevallig eerste stapjes van baby. Hun reactie? Hartverwarmend! (video)

De eerste keer dat je baby écht zelf stapjes zet, is een memorabel moment. Een koppel had het geluk dat hun camera toevallig op stond.

Het overkwam een koppel uit Orlando, een stad in de Amerikaanse staat Florida. Terwijl ze naar de televisie aan het kijken waren, stond hun zoontje recht en hield hij zich vast aan de zetel. Maar dan wandelt hij plots zonder ondersteuning naar een stuk speelgoed.

In extase

Het waren de eerste échte stapjes van hun baby, en dus konden ze hun geluk niet op. «Mijn zoon deed dus iets vandaag. Hier gaan we dan! Gelukkig stond onze camera op», schrijft papa Chris bij de TikTok-video.

Viraal

De beelden werden intussen meer dan 18 miljoen keer bekeken. Zijn volgers begrijpen hun enthousiasme maar al te goed. «Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn», «Daarom wil ik kinderen hebben», en «Samen met de eerste woordjes een van de mooiste momenten», klinkt het onder meer.

@ninjaman87

He WALKED it out!!

♬ original sound –

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/koppel-filmt-toevallig-eerste-stapjes-van-baby-hun-reactie-hartverwarmend-video

Meer in Bizar

To Top