HomeNieuwsBizarJapanner sterft op vliegtuig met 246 zakjes cocaïne in lichaam

Japanner sterft op vliegtuig met 246 zakjes cocaïne in lichaam

Een Japanse man is aan boord van een vliegtuig gestorven nadat hij stuiptrekkingen kreeg. Een autopsie bracht aan het licht dat hij 246 zakjes cocaïne ingeslikt had.

De Japanner stapte in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá op een vlucht die via Mexico-Stad naar de stad Narita in Japan zou gaan. Maar de man kreeg kort nadat het vliegtuig weer was opgestegen vanuit de Mexicaanse hoofdstad stuiptrekkingen. Daardoor moest het toestel een noodlanding maken in de stad Hermosillo, 1.600 kilometer van Mexico-Stad.

Autopsie

Nadat paramedici de 42-jarige Japanner uit het vliegtuig haalde, kon het toestel met de resterende 198 passagiers zijn reis voortzetten. De man overleed kort daarna en uit een autopsie bleek dat hij 246 plastic zakjes met cocaïne had ingeslikt. De veertiger wou de smokkelwaar op die manier Japan binnenbrengen. Volgens de plaatselijke autoriteiten waren de zakjes zo’n 1 centimeter breed en 2,5 centimeter lang.

Volgens het autopsierapport is de smokkelaar overleden aan “een hersenoedeem als gevolg van een overdosis drugs”. Zijn lichaam wordt voorlopig in Hermosillo gehouden voor verder onderzoek.

Het bericht Japanner sterft op vliegtuig met 246 zakjes cocaïne in lichaam verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels