HomeNieuwsBizarHome Alone achterna: zoontje steelt kredietkaart en trakteert zichzelf op luxereis

Home Alone achterna: zoontje steelt kredietkaart en trakteert zichzelf op luxereis

Kinderen, ze kunnen je soms wat aandoen. Dat weet een Australische moeder maar al te goed. Na een stevige ruzie met haar twaalfjarige zoontje verdween de knaap met haar kredietkaart richting Bali.

Het klinkt als de zoveelste sequel van de ‘Home Alone’-films, maar dit is echt gebeurd. In plaats van zichzelf na een ruzie met zijn mama op te sluiten in zijn kamer, besloot deze twaalfjarige puber om haar kredietkaart te stelen en de wijde wereld in te trekken.

Slim kind

De jongen, die anoniem blijft, boekte online voor zichzelf een vliegtuigticket richting het paradijselijke Bali. Hij was duidelijk goed op de hoogte, want hij dacht eraan om op te zoeken welke luchtvaartmaatschappij kinderen toelaat om te reizen zonder toestemming van zijn ouders. Voordat hij vertrok slaagde de knaap er bovendien in om zijn paspoort met een smoesje van zijn oma te ontfutselen.

Op eigen houtje trok de twaalfjarige richting Sydney, waar hij het vliegtuig nam tot in Perth. Vervolgens vloog hij door naar Bali. “Niemand heeft gevraagd waarom ik alleen was. Ik moest wel mijn paspoort en mijn studentenkaart afgeven zodat ze konden controleren dat ik wel degelijk twaalf ben en op de middelbare school zit”, vertelt de jongen.

Fantastische reis

In Bali checkte het kind in bij een luxehotel. Daar verbleef hij vier dagen toen zijn ouders ontdekten waar hij zat. “Ik kan niet omschrijven wat er door me heen ging toen ik te weten kwam dat hij in Bali zat”, zegt zijn moeder.

Nadat hun telg gevonden was, werd hij op een vliegtuig richting Sydney gezet. Zijn ouders beleefden ongetwijfeld de nachtmerrie van hun leven. Zoonlief vond het echter een fantastisch avontuur en houdt er goede herinneringen aan over.

Het bericht Home Alone achterna: zoontje steelt kredietkaart en trakteert zichzelf op luxereis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels