HomeNieuwsBizarHeeft Melania Trump een dubbelganger?

Heeft Melania Trump een dubbelganger?

Amerika is alweer een complottheorie rijker. Heel wat mensen vermoeden dat Melania Trump vervangen is door een dubbelganger. 

Het bizarre gerucht werd de wereld ingestuurd door actrice Andrea Wagner-Barton. Zij zag vorige week op beelden hoe de First Lady met haar gebruikelijke norse blik en giga-zonnebril naast Donald Trump stond, toen er plots alarmbellen afgingen. “Wil de echte Melania Trump rechtstaan?”, vraagt ze zich luidop af op Facebook “‘Ligt het aan mij of wordt er gebruik gemaakt van een stand-in voor Melania?”

En Wagner-Barton is duidelijk niet de enige die vermoedt dat het voormalige model een dubbelganger heeft, want de post werd al meer dan 120.000 keer gedeeld. Nochtans spreken veel Amerikaanse nieuwsmedia het nieuwtje tegen. Als bewijs publiceren ze foto’s van dezelfde dag waarop de First Lady zonder zonnebril te zien is, en waaruit duidelijk blijkt dat het wel degelijk de échte Melania Trump is. 

Twitter

De kans is dus groot dat het klinkklare nonsens is. Toch blijven verschillende socialemediagebruikers nog achterdochtig. Tegelijkertijd zijn er op Twitter heel wat grapjassen die de draak steken met de complottheorie.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels